Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pekinka po kalifornijsku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 średnia
mandarynki w puszce w zalewie 2 puszki
jabłko 1 szt
banan 2 szt
sos
majonez 3 łyżki
sok z cytryny 1 szt
cukier 3 łyżki
śmietana słodka 1/2 kubka

Przepis i sposób przygotowania na: pekinka po kalifornijsku

Kapustę siekamy,mandarynki odcedzamy z zalewy i dodajemy do kapusty,banany kroimy w talarki jabłka na małe kawałeczki,wszystko razem mieszamy.Do miseczki dajemy majonez śmietanę cukier i sok z cytryny.Polewamy kapustę i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 06.06.2011 12:03
rewelacja
halinka1011 28.04.2011 08:12
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak