Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PATISONY NA CIEPŁO

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1 szt
pomidor 1 szt
masło 1 ły zeczka
tymianek do smaku
sól do smaku
szczypta cukru do smaku
patison kilka szt

Przepis i sposób przygotowania na: PATISONY NA CIEPŁO

Na rozgrzane masło wrzucać co 5 minut kolejno:pokrojoną w talarki cebulę, plasterki patisona, i obranego ze skóry, drobno pokrojonego pomidora.Doprawić do smaku i poddusić jeszcze przez ok.5 minut. Podawać z pieczywem, ewentualnie posypane żółtym serem :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piotr24 24.08.2011 12:18
ciekawy pomysł
Izka192 04.07.2011 10:42
może być smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak