Składniki:
mięso wieprzowe | 2 kg |
kasza manna | 15 dkg |
wątróbka | 25 dkg |
woda | 1 litr |
cebula | 2 |
ziele angielskie | 4 ziarnka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
pieprz | |
sól | |
gałka muszkatałowa | |
majeranek | |
boczek | 0,5 tłusty |
mięso wieprzowe | 2 kg |
kasza manna | 15 dkg |
wątróbka | 25 dkg |
woda | 1 litr |
cebula | 2 |
ziele angielskie | 4 ziarnka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
pieprz | |
sól | |
gałka muszkatałowa | |
majeranek | |
boczek | 0,5 tłusty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: