Składniki:
wątróbka cielęca | 10 dag |
wątróbka drobiowa | 10 dag |
biała trufla | 1 dag |
masło | 15 dag |
rozmaryn | 1 gałązka |
szałwia | 3 listki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
wino | 1 łyżka |
koniak | łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wątróbka cielęca | 10 dag |
wątróbka drobiowa | 10 dag |
biała trufla | 1 dag |
masło | 15 dag |
rozmaryn | 1 gałązka |
szałwia | 3 listki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
wino | 1 łyżka |
koniak | łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: