Składniki:
seler korzeniowy | 60 dkg |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
płatki owsiane | 1 szkl |
wywar grzybowy | 1 szkl |
olej | 1/2 szklanki |
jajko | 3 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
słonecznik łuskany | 2-3 łyżki |
seler korzeniowy | 60 dkg |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
płatki owsiane | 1 szkl |
wywar grzybowy | 1 szkl |
olej | 1/2 szklanki |
jajko | 3 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
słonecznik łuskany | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: