Składniki:
kurki | 20 dkg |
królik | 1 kg |
wątróbka wieprzowa | 50 dkg |
kajzerka | 2 szt |
gałka muszkatałowa | |
jajko | 3 szt |
sól, pieprz | |
seler | 1,2 szt |
cebula | 2 szt |
wieprzowina | 50 (łopatka) |
kurki | 20 dkg |
królik | 1 kg |
wątróbka wieprzowa | 50 dkg |
kajzerka | 2 szt |
gałka muszkatałowa | |
jajko | 3 szt |
sól, pieprz | |
seler | 1,2 szt |
cebula | 2 szt |
wieprzowina | 50 (łopatka) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: