pasztet z cukini

pasztet z cukini

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    20 dag
  • bułka tarta

    1,5 szkalnka
  • jajka

    3 sztuka
  • cebula

    2 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukinie zetrzeć na grubym tarku- potrzebne jest 4 szklanki. Ser równiez zetrzeć na grubym tarku. Rozdzielić białka od żółtek. Białka ubić na sztywno i razem wszystko wymieszać ól, pieprz, Kucharek
Piec w temperaturze ok. 170oC (1,5 godz. )

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jasiek

18.03.2011 14:49
ale nie ma cukinii w składnikach:)

marta0906

19.09.2010 11:30
smaczne

gośka

25.05.2010 15:36
Jeżeli jest go za dużo to odlewamy, powinno być 4 szklanki startej cukinii, trochę soku może zostać ale nie za dużo

SmacznaPyza

25.05.2010 09:12
czy cukinii nie trzeba nieco odcedzić z soku, którego ma bardzo dużo?

Jolanta41

06.05.2010 17:20
Pychota z plasterkami pomidora!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat