Pasztet z cukini

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1 szt
  • cebula biała

    2 szt
  • wątróbka drobiowa

    50 dag
  • bułka tarta pikantna

    2 szkl
  • olej

    1/2 szkl
  • mąka ziemniaczana

    1 łyża
  • kasza manna

    1 łyżka
  • sól

  • Pieprz biały mielony Prymat

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • jajko

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukinie obieramy mielimy odsączamy z wody . Cebule wątróbkę także milimy.Do masy DODAJEMY OLEJ ,MAKĘ ,KASZKE PRZYPRAWY .Do masy dodajemy żółtka ,białka osobno ubijamy i dodajemy lekko mieszając .Piec 1,5 godziny w 180 stopniach .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Edyta38 22.05.2011 18:39
ciekawie sie zapowiada
Baska Kaska 22.02.2011 08:40
rewelacyjny
Lidia11 11.09.2010 12:21
super
GreenFox 11.09.2010 11:48
Bardzo ciekawy przepis, muszę spróbować.
pipi765 09.09.2010 11:25
całkiem
pauluna 09.09.2010 11:25
o nie jakdłam jeszcze
amorzenek 08.09.2010 07:21
robiłem wczoraj smak ma jak normalny pasztet pyszne
marzencia2007 07.09.2010 16:43
wyglada smakowicie
Anula1 07.09.2010 11:56
Ciekawy przepis.
Małgorzata113 07.09.2010 08:43
ciekawe jaki w smaku

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat