Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet na gęsinie
Kroki postępowania
Polecam bardzo smaczny pasztet.
wątróbka gęsia | 3 szt |
żołądek z gęsi | 3 szt |
łopatka bez kości | 30 dkg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
jajko | 1 szt |
cebula | 1 szt |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | |
żurawina | |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 kulki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
smalec | 5 (gęsi) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: