pasztet domowy tradycyjny

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej

    1 łyżka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    1 łyżka
  • pasztet

    1/3 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1/3 masy z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130004/pasztet-domowy-z-jajeczna-wkladka.html wyłożyć do kwadratowej formy, wysmarowanej olejem i obsypaną bułką tartą, lekko przycisnąć, wyrównać, wstawić do gorącego piekarnika, piec w temp. 180 stopni 60 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
dianix 17.03.2012 18:52
swój uwielbiam
Jolanta_P-S 28.04.2011 07:05
pierwszy raz robiłam pasztety, każdemu bardzo smakowały
Magdalena1110 28.04.2011 06:55
smaczny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat