Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Ciasto
-
drożdże
25 gram -
mleko
3/4 szkl. -
jajko
2 szt. -
masło lub margaryna
1/2 kostki -
mąka
0.5 kg. -
cukier
1 łyżeczka -
sól
1 łyżeczka -
żółtko jajek
1 rozbełtane
Farsz
-
pory
3 małe szt. -
ser feta
2 opakowania = 400 g. -
woda
1 szkl. -
Pieprz czarny mielony Prymat
1 szczypta
Przepis i sposób przygotowania Paszteciki z porem i fetą
Kroki postępowania




Pora nie należy solić gdyż ser feta jest sam w sobie słony.![]()
Komentarze (12)
Załaduj więcej komentarzy (2)