Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki naleśnikowe z pieczarkami
Kroki postępowania
Wszystkie składnik na ciasto naleśnikowe razem połączyć i przygotować ciasto. Rozgrzać patelnię i smażyć cienkie naleśniki.





mąka |
10 dag
|
jajko |
1 szt
|
mleko |
1/8 litra
|
woda gazowana |
1/8 litra
|
sól do smaku |
|
pieczarki |
25 dag
|
bułka czerstwa |
1 szt
|
cebula biała |
1 szt
|
sól do smaku |
|
pieprz |
do smaku
|
tłuszcz |
1 łyżka
|
jajko |
1 szt
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
1/2 szklanki
|
olej do smażenia |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: