Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pastelowa surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 1/4 główki
marchewka 2 sztuki
por 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
natka pietruszki 1 pęczek
sól 1 szczypta
śmietana 2 łyżka
majonez 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pastelowa surówka

Kapustę drobno poszatkować , dodać startą marchew, porę pokrojoną w pół krążki i posolić. Odczekać 15 min. wylać nadmiar soków, dodać jabłko starte na drobnym tarku, natkę pietruszki, majonez i śmietanę, posolić do smaku. Surówka doskonale nadaje się do mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia88 09.06.2011 16:29
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak