Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta- żródło wapnia

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety śledziowe 4 sztuki wędzone
szczypiorek 1/2 pęczka
por (biała część) 10 cm
jogurt naturalny 150 gram
majonez 3-4 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta- żródło wapnia

Z wędzonych filecików śledziowych zdejmujemy skórę i mieliny w maszynce do mięsa by wszystkie ostki były dokładnie zmielone. Dodajemy drobno posiekany szczypiorek i pokrojoną na drobno białą część pora. Mieszamy z dodatkiem jogurtu i majonezu. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak