Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z zielonego groszku i jajek

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
jajko 3 szt
szczypiorek 1 pęczek
majonez 1-2 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z zielonego groszku i jajek

Groszek odsączyć z zalewy i zblendować (ja zrobiłam to za pomocą rozdrabniacza). Dodać ugotowane na twardo jajka i dalej blendować, by powstała gładka masa. Przełożyć do miseczki, dodać sól i dużą ilość świeżo zmielonego pieprzu. Dodać posiekany szczypiorek oraz majonez. Wymieszać wszystkie składniki. Podawać z ulubionym pieczywem.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edith85 10.04.2016 12:51
uwielbiam takie pasty
gosia56 10.04.2016 12:42
Na pewno pyszna jeszcze takiej nie robiłam ani nie jadłam;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak