Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z zielonego groszku i awokado do chleba

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groszek zielony 3/4 szklanki
awokado 1 nieduże (150g)
koper świeży 30 g
sól do smaku
pieprz do smaku
ocet winny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z zielonego groszku i awokado do chleba

Groszek świeży wyłuskać. ze strączków. Awokado umyć, przekroić, wyjąć pestkę i zdjąć skórkę. Koperek posiekać. Wszystko umieścić w rozdrabniaczu (awokado w mniejszych częściach) i rozdrobnić wg uznania. Doprawić solą, pieprzem i octem winnym lub sokiem z cytryny. Pasta jest słodkawa.
Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 18.06.2014 18:04
Świetnie się prezentuje Twoja pasta, zachęcająco.
kasienka23 18.06.2014 17:46
zdrowa pasta :)
Beatris 18.06.2014 12:52
Niesamowity kolorek ma ta pasta... Z chęcią bym jej spróbowała:)
asiczekz 18.06.2014 11:59
ciekawe jak smakuje, trzeba by spróbować bo wygląda apetycznie
Bernadeta1 18.06.2014 11:51
ciekawe połączenie i smak
halinah 18.06.2014 11:34
tego połączenia nie znam
Renata9 18.06.2014 07:39
świetna ta pasta do chlebka
Krystyna32 18.06.2014 07:20
w sam raz na śniadanie, pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak