pasta z wędzonym dorszem i twarogiem

pasta z wędzonym dorszem i twarogiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dorsz wędony

    200 g
  • jajko ugotowane na twardo

    2
  • ser biały

    100 g
  • por

  • jogurt naturalny

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dorsza obieram z ości, por i jajka kroję w drobną kosteczkę, ser rozdrabniam widelcem- wszystkie składniki wrzucam do salaterki, dodaję jogurt, sól morską i pieprz.
SylwiaMagdaSabin
polecam do kanapek i nie tylko

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat