Pasta z wędzonej makreli z twarogiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzona makrela

  • majonez

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg rozdrobnić widelcem. Makrelę oddzielić od skóry i wybrać ości, także rozdrobnić, dołożyć do twarogu, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
tomek18 20.09.2011 10:24
super
magical66 20.09.2011 09:02
lubię
Grażyna13 03.07.2011 22:07
pyszna!
Zoso 15.02.2011 21:24
ja dodaję też jajko
Aleksandra45 07.12.2010 09:10
uwielbiam tą paste

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat