Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 300 g
ogórki kiszone 2 sztuki
cebula biała 1 sztuka
sól 1/2 łyżeczi
Pieprz czarny mielony Prymat 1/2 łyżeczki

Porada

Podawać ze świeżym pieczywem.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrelę dokładnie oczyścić z ości , przełożyć do miseczki , rozgnieść widelcem. Ogórki oraz obraną cebulę pokroić w średnią kostkę , dodać do ryby. Całość doprawić do smaku solą i pieprzem , wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta Ryżek-Kalkowska 09.08.2015 22:18
Pysznie tutaj :)
Ewa Wojtaszko 07.08.2015 14:21
nie lubię i nie jem ryb,ale mój mąż byłby zachwycony :)
jasiek 07.08.2015 13:53
fajna taka do bułeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak