Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 30 dag
ogórek konserwowy 2 sztuki
majonez tradycyjny 2 łyżki
śmietana 18 proc 1 łyżka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Rybkę obieramy od ości i skórki ,przekładamy do miseczki,ogórka osączamy z zalewy kroimy drobniutko nożem na deseczce,dodajemy do wędzonej ryby. Doprawiamy do smaku solą i pierzem wg uznania,rozgniatamy widelcem rybę z ogórkami,dodajemy śmietanę i majonez mieszamy.
Wstawiamy do lodówki ,tak przygotowaną pastą smarujemy pieczywo. PYCHA!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mniam 16.09.2013 07:35
Lubię taką.
Lukasz 15.09.2013 16:01
smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak