Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonego halibuta

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony halibut 300 gram
cebula 2 szt
ogórki kiszone 6 szt
jajka ugotowane na twardo 3 szt
majonez 4 łyżeczki
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżeczki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonego halibuta

Halibuta pognieść za pomocą widelca. Cebulę, jajka i ogórki kiszone zblendować, dodać do ryby. Dodać majonez i musztardę, wymieszać i przyprawić do smaku. Schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edita 02.01.2017 14:57
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak