Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonego dorsza

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz wędzony 70 dkg
cebula 3 sztuki małe
papryka zielona 1 sztuka
jaja 3 sztuki
pieprz 1 do smaku
musztarda 1 łyżeczka
majonez 2 łyżki
Sól ziołowa jodowana Prymat 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonego dorsza

Kroki postępowania

1
Dorsza obiera ze skóry i ości. Kroje na mniejsze kawałki.
Krok 1 - Pasta z wędzonego dorsza foto
2
Jajka gotuję na twardo,i kroję w kostkę.
Krok 2 - Pasta z wędzonego dorsza foto
3
Cebule obieram i też kroje drobno w kostkę, paprykę także. Przekładam rybę, paprykę, jajko, cebule do miski, dodaję musztardę, majonez, sól, pieprz. Mieszam dokładanie i podaję z chlebem.
Krok 3 - Pasta z wędzonego dorsza foto
4
Przekładam rybę, paprykę, jajko, cebule do miski, dodaję musztardę, majonez, sól, pieprz. Mieszam dokładanie i podaję z chlebem.
Krok 4 - Pasta z wędzonego dorsza foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 17.10.2014 22:05
ciekawy dodatek w postaci papryki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak