Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędliny

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

plasterków kiełbasy szynkowej 6
plasterków żółtego sera 5
pęczek szczypiorku
łyżka kiełków brokuła
czerwonej papryki 1/4
majonezu 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędliny

Kroki postępowania

1
Szczypior umyć, osuszyć i posiekać. Ser i kiełbasę oraz paprykę pokroić w drobną kostkę a kiełki posiekać aby były drobniejsze.
Krok 1 - Pasta z wędliny foto
2
Wszystkie składniki na pastę wrzucić do miski, dodać majonez i przyprawy. Wymieszać pastę i zostawić do przegryzienia się smaków na około pięć minut.
Krok 2 - Pasta z wędliny foto
3
Pastę można podać z paprykowymi waflami ryżowymi lub zwykłym pieczywem.
Krok 3 - Pasta z wędliny foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 14.05.2013 00:43
oo takie coś to bym zjadła :)
gosia1988 13.05.2013 21:29
super wygląda i pewnie tak samo smakuje
tessinka 13.05.2013 21:29
wygląda apetycznie i kolorowo
Anna133 13.05.2013 21:07
jakie perfekcyjne pokrojenie
probofka 13.05.2013 20:56
o proszę mam wszystkie składniki zrobię na śniadanie :)
w mojej kuchni 13.05.2013 19:48
dobra odmiana pasty..
iwi 13.05.2013 19:25
Fajnie się prezentuje.
migotka28 13.05.2013 18:00
uwielbiam takie kanapeczki z wafelków ryżowych
angelika14 13.05.2013 17:26
ciekawa pasta, takiej jeszcze nie jadałam ale wygląa zachęcająco
Monika-twin 13.05.2013 17:08
ĄŁdnie wygląda
Sylwia26 13.05.2013 17:03
apetycznie wygląda
Megg 13.05.2013 16:54
przepyszna taka pasta :)
Renata9 13.05.2013 16:26
ciekawa pasta z wędliny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak