Składniki:
wątróbka drobiowa | 30 dag |
smalec | 2 łyżki |
cebula | 1 mała |
śmietana | 1 łyżka |
ser żółty | 1 plasterek do dekoracji |
sól | w uznania |
Pieprz czarny mielony Prymat | wg uznania |
Wywar: | z wątróbki |
wątróbka drobiowa | 30 dag |
smalec | 2 łyżki |
cebula | 1 mała |
śmietana | 1 łyżka |
ser żółty | 1 plasterek do dekoracji |
sól | w uznania |
Pieprz czarny mielony Prymat | wg uznania |
Wywar: | z wątróbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: