Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarogiem, przecierem pomidorowym i rzeżuchą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 30 dag.
przecier pomidorowy 3 łyżki
rzeżucha - -
śmietana 3 łyżki
sól - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarogiem, przecierem pomidorowym i rzeżuchą

Twaróg zmielić, dodać przecier pomidorowy, śmietanę i rzeżuchę, wymieszać, posolić do smaku. Pastę podawać do pieczywa. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak