Pasta z tuńczyka z ogórkiem kiszonym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

  • ogórek kiszony

  • cebula biała

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórek trzemy na dużych oczkach tarki, cebulę bardzo drobno kroimy i dodajemy do tuńczyka. Wszystko łączymy majonezem, posypujemy świeżo mielonym pieprzem, solą, mieszamy i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat