Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z marchewką i zieloną pietruszką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchewka 1 sztuka
zielona pietruszka do smaku
ogórek kiszony
majonez kilka łyżek
tuńczyk kawałki w oleju 3 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z marchewką i zieloną pietruszką

Tuńczyka w oleju przełożyć z puszek do niedużego naczynia, wymieszać z kilkoma łyżkami majonezu. Dodać pokrojoną w drobną kostkę gotowaną marchewkę, posiekaną zieloną pietruszkę, oraz kiszonego ogórka. Przyprawić solą, pieprzem ziołowym, oraz przyprawą do sałatek. Schłodzić w lodówce, podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak