Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka z jajkiem.

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 op.
jajko 2 szt.
ogórki konserwowe 2 szt
jogurt naturalny 2 łyżka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka z jajkiem.

Jajka gotujemy na twardo.Tuńczyka z puszki wylewamy na sito i odsączamy zalewę.Ogórki konserwowe ścieramy na tarce o średnich oczkach.Do odsączonego tuńczyka dodajemy ogórki,rozdrobnione jajka,jogurt naturalny,doprawiamy solą i pieprzem.
Pasta idealna na śniadanie,kolację,bogaty w białko dodatek do chleba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 07.04.2017 17:08
Dawno nie robiłam, więc będzie dobry smaczek. Dziękuję za przypomnienie.
Bernadeta1 06.02.2016 15:08
smaczna na kanapki
Jagódka77 29.12.2015 14:12
lubię takie pasty
adelajda 27.12.2015 16:04
na kanapki pierwsza klasa
Aneta41 04.12.2015 18:40
Bardzo lubie rybne pasty
MAR3STA 11.11.2015 13:40
lubię taka pastę na śniadanko
agnieszka214 10.11.2015 10:00
Smaczna pasta
gusia1000 09.11.2015 23:48
Lubię i robie.
Łukasz15 09.11.2015 21:42
Lubię takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak