Pasta z tuńczyka z jajkiem.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 op.
  • jajko

    2 szt.
  • ogórki konserwowe

    2 szt
  • jogurt naturalny

    2 łyżka
  • sól do smaku

  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo.Tuńczyka z puszki wylewamy na sito i odsączamy zalewę.Ogórki konserwowe ścieramy na tarce o średnich oczkach.Do odsączonego tuńczyka dodajemy ogórki,rozdrobnione jajka,jogurt naturalny,doprawiamy solą i pieprzem.
Pasta idealna na śniadanie,kolację,bogaty w białko dodatek do chleba.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
paniusiaewa 07.04.2017 17:08
Dawno nie robiłam, więc będzie dobry smaczek. Dziękuję za przypomnienie.
Bernadeta1 06.02.2016 15:08
smaczna na kanapki
Jagódka77 29.12.2015 14:12
lubię takie pasty
adelajda 27.12.2015 16:04
na kanapki pierwsza klasa
Aneta41 04.12.2015 18:40
Bardzo lubie rybne pasty
MAR3STA 11.11.2015 13:40
lubię taka pastę na śniadanko
agnieszka214 10.11.2015 10:00
Smaczna pasta
gusia1000 09.11.2015 23:48
Lubię i robie.
Łukasz15 09.11.2015 21:42
Lubię takie pasty

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat