Pasta z tuńczyka i jajek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 szt.
  • majonez

    1 łyżka
  • pieprz

    do smaku
  • jajko ugotowane na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane jajka poszatkować krajalnicą do jajek, dodać tuńczyka odsączonego z oleju, posypać pieprzem. Dodać majonez i dokładnie wymieszać. Podawać na chlebie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bejciu24 09.02.2011 19:58
prosta i smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat