Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

kostka

gr

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • majonez

    1 łyżka
  • cebula czerwona

    0,5 sztuki
  • koperek

    2 łyżeczki
  • szczypiorek

    3 łyżeczki
  • sól

  • czarny pieprz mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączyć z zalewy, przełożyć do naczynia. Cebulę pokroić w kostkę. Dodać majonez, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Natkę pietruszki oraz koperek pokroić i dodać do reszty składników - wszystko wymieszać.
Podawać z pieczywem.

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bietka

28.12.2018 17:08
Proste i pyszne śniadanie :)

IwonaDD

07.01.2015 10:49
pyszności!!!!!

Anna133

07.01.2015 09:29
dawno nie robiłam a mam w lodówce wyprobuję

dodi

07.01.2015 08:44
pyszna pasta

Kuchnia Marty

06.01.2015 22:52
uwielbiam takie domowe pasty!

IKrakowianka

06.01.2015 22:11
idealna do pieczywa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat