Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
jajka ugotowane na twardo 2 sztuki
cebula 1 sztuka
szczypiorek
Musztarda sarepska Prymat 4 łyżeczki
jogurt naturalny 3 łyżeczki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Do miseczki wrzucamy tuńczyka. Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę i dodajemy do ryby. Cebulę kroimy w kostkę, wrzucamy do miseczki. Dodajemy jogurt i musztardę. Doprawiamy do smaku. Miksujemy blenderem na gładką masę. Posypujemy szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 09.11.2014 17:58
smaczna pasta
adelajda 15.10.2014 16:05
lubię pasty
jasiek 15.10.2014 14:40
uwielbiam pasty rybne
Adamorek 15.10.2014 13:21
pyszna do pieczywka
w mojej kuchni 15.10.2014 11:35
do razowca smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak