pasta z tuńczyka

pasta z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • puszke kukurydzy

    1 szt
  • paprykę

    1 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
  • majonez

    2 łyżki
  • cebule

    1 szt
  • tuńczyk

    1 puszka
  • jajko ugotowane na twardo

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Puszkę tuńczyka otworzyć odlać sok i wsypać do miski,cebulę,paprykę,jajko drobno pokroić dodać do ryby wszystko wymieszać dodać kukurydzę majonez jeszcze raz wymieszać sól pieprz do smaku i gotowe smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ada-Gaba 27.02.2013 19:12
tez taka robię,jest pyszna
Ewelina38 10.04.2012 20:11
oj taką kolacyjkę to bym zjadła teraz z wielkim smakiem :P)
melonik 04.04.2012 21:05
mniam
aga130982 04.04.2012 21:00
super
olkaaa 02.04.2012 07:44
fajna
dianix 12.02.2012 13:02
o dawno nie jadlam, musze zrobić ! :)
Wacław 11.02.2012 09:56
pyszna,lubię taką
kamyk 06.02.2012 10:18
pyszna pasta
aacaac 04.02.2012 07:21
fajne
Ewelina47 01.02.2012 21:15
pyszna kanapka jest z taką pastą :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat