Pasta z szptotek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biały ser

    40 dag
  • pół cebuli

  • śmietana 12%

    1 łyżka
  • posiekany koperek

  • sól

  • szprotki

    1 puszka (w oleju)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybki odsączamy z oleju i drobno kroimy .Cebulę kroimy w drobną kostkę i ogórki również.Ser rozdrabniamy i mieszamy ze śmietaną ,dodajemy do niego szprotki,cebule i posiekany koper .Doprawimy do smaku.Smarujemy chleb.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kate.500 05.03.2013 11:21
robie bardzo podobna, jest pyszna
Justa32 24.09.2011 10:31
smaczna
barbara11561 16.04.2011 11:07
Pysznie brzmi:)
barbara11561 16.04.2011 11:07
Pysznie brzmi:)
edyta44 05.11.2010 13:14
napewno dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat