Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z suszonych grzybów

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt.
olej 20 ml.
ocet winny 1 łyzka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
grzyby suszone 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z suszonych grzybów

Grzyby moczymy i gotujemy. Cebulę obieramy i smażymy na oleju. Mielimy ją razem z grzybami i doprawiamy przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 07.05.2013 16:05
pachnie jesienią
Miki 04.06.2012 08:32
mniam
[email protected] 16.04.2012 15:39
smaczne
Joanna108
Joanna108 03.09.2011 21:10
mam trochę suszonych kapelusików, chyba wiem jak je wykorzystam ...
ajres 05.03.2011 11:40
moze byc dobre
Magda60 05.03.2011 11:32
ciekawe
mdepfs 03.02.2011 14:26
uwielbiam pasty
krzysztof40 23.01.2011 14:25
Może być ciekawe
nero 23.01.2011 13:57
A to ciekawe
Ania67 17.12.2010 09:21
fajny sposób
hastalavista 04.12.2010 11:12
ciekawe, muszę wypróbować :)
lukoszek88 03.12.2010 23:17
ciekawe
jolaxa 19.11.2010 19:51
musze sprobowac:)
Patrycja40 08.11.2010 21:11
fajne
strzelec02 02.10.2010 13:20
Też tak robię.
Katarzyna/kate1980 02.10.2010 09:18
ciekawy przepis
TyTaN 30.09.2010 14:06
robie podobne...
Grażyna13 15.09.2010 18:37
Ja dodaję do tego jeszzce gotowaną fasolkę - to nasz przepis na farsz do wigilijnych uszek.
Beata73 13.09.2010 14:44
mam maślaczki świeże, spróbuje z takich, może wyjdzie!
Monika179
Monika179 26.08.2010 10:38
mniaaam :)
Beata73 19.08.2010 23:39
bardzo dobry ze świeżym chlebkiem!
aga130982 02.08.2010 20:42
pycha
Beata73 28.07.2010 18:43
dobreeeeeeeee!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak