Pasta z soczewicy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kaszka kukurydziana

  • soczewica czerwona

    (ugotowana)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Soczewicę zmiksuj z niewielką ilością wody z gotowania. Dodaj kaszkę, odczekaj ok. 15 min aż kaszka wchłonie wodę. Podawaj jako samodzielne danie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jolaxa1 15.06.2011 00:01
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat