Pasta z soczewicy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kaszka kukurydziana

  • soczewica czerwona

    (ugotowana)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Soczewicę zmiksuj z niewielką ilością wody z gotowania. Dodaj kaszkę, odczekaj ok. 15 min aż kaszka wchłonie wodę. Podawaj jako samodzielne danie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jolaxa1 15.06.2011 00:01
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat