Pasta z soczewicy

Pasta z soczewicy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kaszka kukurydziana

  • soczewica czerwona

    (ugotowana)
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta z soczewicy

Soczewicę zmiksuj z niewielką ilością wody z gotowania. Dodaj kaszkę, odczekaj ok. 15 min aż kaszka wchłonie wodę. Podawaj jako samodzielne danie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

jolaxa1 15.06.2011 00:01
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat