Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera twarogowego z cebulą

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło miękkie 1 łyżka
jogurt naturalny 2-3 łyżki
szczypiorek usiekany 3 łyżki
sól do smaku
cebula czerwona 1 szt
twaróg 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera twarogowego z cebulą

Do miseczki włożyć łyżkę masła, dokładnie utrzeć. Następnie dodać ser twarogowy, wlać jogurt naturalny i wszystko dokładnie rozetrzeć widelcem lub zmiksować blenderem. Czerwoną cebulę obrać, bardzo drobno pokroić i razem z posiekanym szczypiorkiem dodać do sera, przyprawić do smaku solą i dokładnie wymieszać. Tak przygotowaną pastę z sera twarogowego podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 02.05.2013 09:30
apetycznie wygląda
czekoladka_m 27.01.2013 14:20
bardzo lubię takie pasty:)
olkaaa 07.12.2012 11:23
ciekawa propozycja
Isia 06.12.2012 11:03
ładne to
caralajna 06.12.2012 08:21
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak