Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera topionego

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser topiony 10 dag
śmietana 2 łyżki
filet śledziowy 5 szt
musztarda 1 łyżeczka
ser żółty 2 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera topionego

Śledzie drobno posiekać, rozetrzeć z dodatkiem musztardy. Ucierając dodać ser żołty oraz topiony. Utrzeć na masę, pod koniec dodać śmietanę. Gładką masą dekorować maleńkie kanapki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 29.03.2012 08:03
fajna
Monika193
Monika193 05.12.2010 20:38
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak