Pasta z sera i ryby

Pasta z sera i ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    250 g
  • joigurt naturalny

    1 szt.
  • pstrąg

    150 g
  • koperek

    1 łyżek
  • cykoria

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryby i twaróg dokładnie rozetrzyj wymieszaj z jogurtem i przyprawami,dodaj koperek

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina45 02.02.2011 10:14
muszę spróbować !!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat