Pasta z ryby wędzonej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    300 gram
  • śmietana gęsta

    3 łyzki
  • koperek

    2 peczki
  • chrzan ze słoiczka

    łyżeczka
  • sól do smaku

  • pieprz

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obrać rybę ze skóry i z ości, rozgnieść widelcem , dodajemy śmietanęm chrzan i przyprawy a także posiekany koperek. Wszystko mieszamy ze sobą i dodajemy posiekany koperek. Smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
krystyna330 10.07.2013 09:22
uwielbiam takie jedzonko
MagdaXXX 26.04.2012 15:20
bardzo lubię rybki
Anna125 29.02.2012 23:21
mniam, mniam
pigila 04.01.2012 23:33
SUPER
krystyna24 06.11.2011 23:15
mniam
kanu83 17.10.2011 20:51
extra
Anna125 05.10.2011 17:59
mniam, mniam
pigila 23.09.2011 08:09
super
ewaa 31.08.2011 17:31
smaczna
krystyna24 19.08.2011 15:08
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat