Pasta z ryba wędzoną

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    20 dkg
  • śmietana, SÓL

    do smaku
  • ser biały

    15 (twarogowy)
  • jaja na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę obrac ze skóry,osci,zemlec razem z serem i jajkami.Dodac smietane,osolic,utrzec.Urzywac do chleba i kanapek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iza15 12.02.2011 18:17
lubie
Magdalena80 10.10.2010 22:52
pasta rybna tez jest smakowita
Jaheira11 09.10.2010 21:24
koniecznie muszę spróbować bo lubię rybkę wędzoną!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat