Pasta z pstrąga wędzonego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg wędzony

    1 sztuka
  • ser biały

    250 gram
  • szczypiorek usiekany

    1/2 wiązki
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    1/3 łyżeczki
  • sól do smaku

  • jogurt naturalny

    5 łyżek
  • Papryka słodka mielona Prymat

    1/2 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pstrąga wędzonego dokładnie obrać, wybierając ości.
Do miski przełożyć chudy ser biały. Następnie dodać wcześniej przygotowaną rybę.
Szczypiorek umyć i posiekać.
Przełożyć do miski, następnie dodać jogurt naturalny oraz wszystkie przyprawy.
Dokładnie wymieszać do powstania pasty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Aneta41 13.01.2016 16:37
Pycha ja bym zjadła z majonezem;) ale wersja light też spoko;)
w mojej kuchni 12.01.2016 14:19
moje smaki ulubione
wwwiolka 12.01.2016 10:41
Bardzo fajny przepis.
sliwka 12.01.2016 10:12
Pychota, smaczna i prosta;))
jagoda5913 12.01.2016 00:07
szybka pasta
Madzik239 11.01.2016 23:45
Chuda pasta, smaczna i zdrowa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat