Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z pstrąga wędzonego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg wędzony 1 sztuka
ser biały 250 gram
szczypiorek usiekany 1/2 wiązki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/3 łyżeczki
sól do smaku
jogurt naturalny 5 łyżek
Papryka słodka mielona Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z pstrąga wędzonego

Pstrąga wędzonego dokładnie obrać, wybierając ości.
Do miski przełożyć chudy ser biały. Następnie dodać wcześniej przygotowaną rybę.
Szczypiorek umyć i posiekać.
Przełożyć do miski, następnie dodać jogurt naturalny oraz wszystkie przyprawy.
Dokładnie wymieszać do powstania pasty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 13.01.2016 16:37
Pycha ja bym zjadła z majonezem;) ale wersja light też spoko;)
w mojej kuchni 12.01.2016 14:19
moje smaki ulubione
wwwiolka 12.01.2016 10:41
Bardzo fajny przepis.
sliwka 12.01.2016 10:12
Pychota, smaczna i prosta;))
jagoda5913 12.01.2016 00:07
szybka pasta
Madzik239 11.01.2016 23:45
Chuda pasta, smaczna i zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak