PASTA Z PSTRĄGA WĘDZONEGO

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    30 gram
  • śmietana

    3 łyżki
  • sok z cytryny

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • pstrąg wędzony filet

    200 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety rozdrobnić, zmiksować, a następnie utrzeć z masłem. Dodać sok z cytryny, śmietanę - wymieszać. Na koniec pastę doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do lodówki na 1 godzinę. SMACZNEGO!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ONY_za_kare 13.02.2013 09:14
musi być pyszna!
Krystyna32 28.12.2012 07:43
extra
olkaaa 19.10.2012 10:29
bardzo fajna
bgs1984 13.07.2012 21:53
mniam
marzenciak1985 13.07.2012 20:38
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat