Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z piklinga z oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pikling 150 g
jajko ugotowane na twardo 4 szt
oliwki zielone 75 g
oliwa 1 łyżka
papryczka chili 1/2 szt
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z piklinga z oliwkami

Piklinga obrać ze skóry. Wyjąć ości. Oliwki drobno posiekać, kilka pokroić w plasterki. Papryczka pokroić. Drobno posiekać jajka i wymieszać z rybą, posiekanymi oliwkami i z papryczką chili. Dolać łyżkę oliwy z oliwek. Dosolić i popieprzyć. Nakładać na kanapki i dekorować oliwkami w plasterkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 19.06.2012 23:55
pasta pychotka
kanu83 23.06.2011 09:20
świetna
MAR3STA 25.01.2011 10:56
nigdy nie jadłam takiej pasty, a wygląda rewelacyjnie;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak