Pasta z piklinga wędzonego.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pikling

    1 szt
  • ogórek kiszony

    1 szt
  • cebula

    1/2 szt
  • pieprz do smaku

  • musztarda

    3 łyżeczki
  • masło

    1 łyżka
  • jajko ugotowane na twardo

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piklinga starannie obrać ze skóry i ości.Dodać rozdrobnione widelcem ugotowane na twardo jajko,startego na tarce o średnich oczkach ogórka,poszatkowaną cebulkę oraz pieprz,musztardę i masło.
Dokładnie wymieszać.
Pasta świetnie smakuje ze świeżym chlebkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (25)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Grażyna13 04.05.2014 14:05
Co za pyszności :)
Łukasz15 27.01.2014 10:30
Pyszna pasta
Ewelina38 30.12.2013 22:11
bardzo często robię podobną :)
Róża1 28.12.2013 23:12
przepadam za rybną pastą:-)
Adam/ZUB3R 25.11.2013 11:14
ciekawy przepis
Grazyna0211 16.11.2013 14:06
bardzo mi taka pasta smakuje
Dorota37 11.10.2013 16:46
jaka fajna pasta
jeta72 26.09.2013 08:45
lubię pasty :-)
Ela15 22.09.2013 20:40
smaczna pasta
Seba 10.09.2013 08:19
bardzo smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat