Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z piklinga

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.
Pikling. Śledź wędzony w całości na gorąco w temperaturze 40 stopni.

Składniki:

Składniki:

pikling 2 sztuki
jajko 3 sztuki
ser biały 125 gramów
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
majonez 2 łyżki
Musztarda rosyjska Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z piklinga

Jajka ugotowałem na twardo. Obrałem, pokroiłem na drobno. Ser rozdrobniłem widelcem. Piklinga po obcięciu głowy, obraniu ze skóry, oddzieleniu kręgosłupa i wnętrzności rozdrobniłem (usuwamy maksymalnie dużo ości). Wszystkie składniki połączyłem, dodałem pozostałe składniki pasty, pastę pomidorową, majonez, musztardę sól i pieprz. Całość delikatnie zblendowałem.
Pasta z piklinga to fajna przekąska do bagietki, kromki chleba, dowolnego ulubionego pieczywa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak