Pasta z pieczeni

Pasta z pieczeni

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    100 g
  • koperek

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • jajko ugotowane na twardo

    2 szt
  • cielęcina

    200 pieczona
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta z pieczeni

Pieczeń zmielić, jajka przetrzeć przez sito. Pieczeń jajka i majonez wymieszać z koperkiem, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zamiast cielęciny można użyć również pieczeni z indyka lub wieprzowiny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

forgielka 12.04.2011 08:57
muszę spróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat