Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z oliwek i twarogu

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwki czarne Smak 1 słoik
twarożek 200 gram
cebula 1 sztuka
czosnek 3 ząbki
sól i pieprz
ocet balsamiczny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z oliwek i twarogu

Oliwki odcedzamy, wkładamy do miseczki i blendujemy na gładką masę.
Cebulę kroimy drobno, dodajemy do oliwek.
Czosnek przeciskamy przez praskę, wrzucamy do miseczki.
Do całości dodajemy twarożek i dokładnie mieszamy.
Doprawiamy solą, pieprzem i octem balsamicznym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Futka 28.10.2014 20:39
Przepyszna pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak