pasta z makreli wredotki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • ogórki kiszone

    3 szt
  • jajko

    3 szt
  • sól

  • pieprz

  • majonez tradycyjny

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę obieramy dokładnie z kosci i rozdrabniamy.Dodajemy pokrojoną w drobna kostkę cebulę i ogórki.Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę dodajemy do reszty.Na koniec dodajemy przyprawy i majonez .Wszystko razem mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat