Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli na twarogu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt średnia
pasta curry
natka pietruszki
majonez 1 łyżeczka
twaróg 200 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli na twarogu

Makrele należy obrać, oddzielamy od ości i skóry, pokroić na małe kawałki. Do miski wkładamy twaróg i go rozdrabniamy widelcem, dodajemy pokrojoną makrelę oraz pastę curry około 1 łyżeczki i majonez, mieszamy dokładnie, posypujemy posiekaną taką pietruszki

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Laila2786 30.04.2013 17:02
brzmi pysznie
Vanilla
Vanilla 11.01.2013 10:55
uwielbiam
sara1 11.01.2013 10:44
proste i smaczne
ONY_za_kare 11.01.2013 09:47
uwielbiam takie pasty!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak