Pasta z makreli II

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 duża
  • cebula

    1 mała
  • chrzan ze słoika

    1 łyżka
  • śmietana gęsta

    1 łyżka
  • majonez

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso ryby oddzielamy dokładnie od ości, wrzucamy do miski, dodajemy starte na tarce o grubych oczkach, lub drobno pokrojone jajka, drobno posiekaną cebulkę, mieszamy. Dodajemy chrzan, śmietanę i majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Odstawiamy na 2 godz do lodówki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknkirke 30.03.2012 09:56
mniam
Zoso 04.01.2011 21:37
U nas w domu znamy inny przepis ale ten wygląda serio na smaczny. Następnym razem sprawdze.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat