Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli II

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 duża
cebula 1 mała
chrzan ze słoika 1 łyżka
śmietana gęsta 1 łyżka
majonez 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli II

Mięso ryby oddzielamy dokładnie od ości, wrzucamy do miski, dodajemy starte na tarce o grubych oczkach, lub drobno pokrojone jajka, drobno posiekaną cebulkę, mieszamy. Dodajemy chrzan, śmietanę i majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Odstawiamy na 2 godz do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 30.03.2012 09:56
mniam
Zoso 04.01.2011 21:37
U nas w domu znamy inny przepis ale ten wygląda serio na smaczny. Następnym razem sprawdze.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak